Benvinguts!

 

 

A la penya Espanyolista de 9 barris, una penya creada l’any 2009 arran del delapeñazo i l’inauguració de l’estadi de Cornellà- El Prat formada per prop de 100 socis i amants del Reial club deportiu Espanyol del districte de 9 barris però també de districtes propers.

A travès d’aquesta web i d’aquest vídeo de presentació ens podràs conèixer millor i veuràs tot el que fem i sentim pels nostres colors al nostre barri. Desitgem que t’agradi i vulguis formar part de la nostra meravellosa minoria a 9 barris.

 

Som-hi!

Força Espanyol!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s